Fairmount Circle 

Fairmount Circle is an existing shopping plaza adjacent to the main entrance of John Carroll University. The stores had small outdoor patios and were in need of additional space and updating. This design created three separate outdoor seating areas that the restaurants could use. The areas were paved with large concrete pavers to distinguish between seating areas and pedestrian through ways. The areas were separated from the adjacent street parking by a brick wall, which ties in with the character of the campus. Led bollards and strip lights in the wall give low level nighttime lighting. We were responsible for the overall concept master plan, creating 3D images for City presentations, preparing the site improvement construction document package and construction observation.